0
Fudbal

„Orlovi“ i dalje u lakom padu

Objavljeno: 11.04.13 u 10:38

fifa

Poraz od Hrvatske i pobeda protiv slabašne Škotske doneli su fudbalskoj reprezentaciji Srbije novi pad na FIFA rang listi najboljih selekcija sveta. Srbija je na aprilskoj tabeli na 40. poziciji što je za čak pet mesta slabiji plasman u odnosu na prethodni mesec.

Što se tiče naših rivala u kvalifikacionoj grupi 1 za plasman na Mondijal u Brazilu Hrvatska se probila čak do četvrtog mesta (za pet mesta bolji plasman u odnosu na mart) što je najbolji plasman u istoriji ove reprezentacije, Belgija je na 16. poziciji (+3), Vels na 49. (+22), Škoti su 77. (-11), a Makedonci 83. (-10) na FIFA rang listi.

Španci su zadržali prvo mesto, Nemci su i dalje drugi, dok je treća pozicija u rukama Argentinaca, pored Hrvata među prvih 10 reprezentacija sveta nalaze se još Portugalija (+2), Kolumbija (0), Engleska (-3), Italija (-3), Holandija (-1) i Ekvador (+1).

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter