0
Evrokupovi

Mesi spreman za polufinale

Objavljeno: 11.04.13 u 15:42

mesi

Odahnuli su navijači Barselone nakon detaljnog pregleda ultrazvukom koji je danas obavio Leo Mesi u jednoj katalonskoj klinici. Strahovalo se da bi obnovljena povreda mišića mogla Argentinca na duži period da odvoji od terena, ali se ispostavilo da nema ozbiljnijih oštećenja i da će Mesi biti sprman najkasnije do prve polufinalne utakmice Lige šampiona, koja je na programu za dve nedelje.

Podsetimo da je Tito Vilanova bio prinuđen da u sinoćnjoj utakmici protiv Pari Sen Žermena uvede u igru Mesija koji se i dalje nalazio na terapiji oporavka zbog povrede zadobijene u prvom meču protiv istog rivala. Svima na stadionu je bilo jasno da najbolji fudbaler sveta u poslednjih 10-ak minuta nije bio na svom nivou i da se često drži za povređeni mišić te su navijači Barselone brinuli da li će Mesi biti spreman za finiš sezone.

Ime protivnika u polufinalu Lige šampiona Barselona će saznati u petak u podne za kada je zakazan žreb u kojem će se još naći madridski Real, Bajern iz Minhena i dortmundska Borusija.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter