FOTO: STARSPORT

FOTO: STARSPORT

Generalni sekretar Rukometnog Saveza Srbije Božidar Đurković, razgovarao je odmah nakon utakmice sa levim krilom srpske reprezentacije Ivanom Nikčevicem, povodom propusta koji se desio nedavno u Zrenjaninu. Pred kvalifikacioni mec sa Austrijom, spiker, koji je vodio program, nije prozvao Nikčevica da primi plaketu za odigranu 116. utakmicu u dresu reprezentacije.

“Došlo je do propusta. Spiker koji je ispred sebe imao spisak igrača koje je trebalo da prozove, kako bi primili plakete za jubilej i veliki doprinos našem rukometu, to nije učinio, iako je i Ivan Nikčević, poput Momira Ilića, Žarka Šešuma, Marka Vujina, Rajka Prodanovića, kao i članova stručnog štaba, bio na tom spisku. Mi smo se zbog toga Ivanu izvinili, i među nama nema nikakvih problema, a sve dalje priče na temu njegovog odlaska iz reprezentacije su deklasirane” – rekao je generalni sekretar RSS-a Božidar Đurković.


“Orlove” očekuju još dva meča u okviru kvalifikacija za Evropsko prvenstvo u Danskoj, sa selekcijom Rusije 12. juna 2013. godine, u 18 sati, a četiri dana kasnije i sa reprezentacijom Bosne i Hercegovine na domaćem terenu.