0
Domaći fudbal

Čava: Tek ću svašta da pričam

Objavljeno: 11.04.13 u 22:08
FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Fudbaler Crvene zvezde Miloš Dimitrijević dobio je spor sa Crvenom zvezdom i očekuje da će po isteku roka za žalbe (18. april) zvanično postati slobodan igrač.

„Nije još sve gotovo, jer čekam da dobijem rešenje da sam slobodan. Do tada, svakodnevno izvršavam profesionalne obaveze i treniram s ekipom“, izjavio je mali Čava za „Novosti“.

Dimitrijević ne želi da još uvek otkriva razloge svoje odluke da raskine ugovor sa crveno-belima, ali će to učiniti čim postane slobodan igrač.

„Dok ne dobijem odluku ne bih da govorim više. Tek tada ću da kažem sve i svašta o razlozima zbog čega je ovako. Mada se već i zna da su uzroci pre svega mala minutaža u poslednjih šest meseci i dugovanja kluba prema meni. Ipak, malo vremena na terenu bilo je presudno za ovakav korak. Ni meni ni klubu nije u interesu da budem ovde, a da ne igram i da primam platu, odnosno da se uvećava dug“, dodao je Dimitrijević.

Finansijer Rada Ranko Stojić, kako „Novosti“ prenose , bio je ogorčen potezom veznog fudbalera koji je raskidom ugovora ostavio i Rad bez mogućih 30 odsto od budućeg transfera iz Zvezde u neki drugi klub.

„Ja sam izabrao ovaj put. Tako sam odlučio i to je to. Svako ima pravo na svoje mišljenje, a ovo je moje“, naglasio je mali Čava.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter