0
Košarka

FOTO:STARSPORT

Zvezda traži 6 meseci suspenzije za Vujoševića?

Objavljeno: 10.04.13 u 14:04
FOTO:STARSPORT
FOTO:STARSPORT

U srpskoj „kući košarke“ juče je trbalo da bude održana sednica Superligaša, do koje zbog izostanka  Ivana Grujina  (Radnički), Nenada Grmuše (Vojvodina) i Dragana Todorića (Partizan) nije došlo.

Na sednici je izmešu ostalog trebalo da bude razmatran prigovor Crvene zvezde odnosno predstavnika crveno – belih Mirka Pavlovića koji se odnosio na kazne koje je Predrag Bojić izrekao Dušku Vujoševiću i Draganu Todoriću po završetku večitog derbija.

Kako piše Sportski žurnal crveno-beli zahtevali da se prema Dušku Vujoševiću i Draganu Todoriću primene mere iz disciplinskog pravilnika, odnosno da se trener Partizana kazni sa šest meseci van kormila, a direktor zabranom obavljanja službene dužnosti.

Još se po ovom pitanju niko zvanično nije oglasio pa ostaje da se vidi da li je takav prigovor Crvene zvezde zaista postojao. Sve u svemu nastavlja se zategnuta situacija u sprskoj klupskoj košarci koja teško da će bila šta dobro doneti.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter