0
Domaći fudbal

Banković podnosi ostavku

Objavljeno: 10.04.13 u 11:46

banko

Potpredsednik Radničkog iz Niša Zoran Banković rešio je da se povuče iz rukovodstva kluba sa Čaira. Na takav potez on se odlučio zbog saopštenja igrača u kome navode da rade u nenormalnim uslovima, te da su na ivici egzistencije.

„Svaka im čast! Za mene oni više ne postoje. Hvala im za sve što su do sada uradili, ali na mene više neće moći da računaju. Samo oni znaju zašto su ovo uradili i to u trenutku kada Radnički još nije obezbedio opstanak. Povlačim se, podnosim ostavku na funkciju potpredsednika i okrećem se privatnim obavezama, na uštrb kojih sam do sada mnoge stvari radio za Radnički i fudbalere. Nemam više namere da se mešam u rad kluba i postupke igrača, jer je očigledno, što su ovim nakaradnim saopštenjem pokazali, da njima ništa nije potrebno, da sve mogu sami i sve odlučuju sami“ rekao je Banković za Sportski žurnal.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter