0
TimeOut

Zvezda ima svoj radio

Objavljeno: 09.04.13 u 17:50

cz-radio

KK Crvena zvezda od danas ima „svoju“ radio stanicu. U saradnji sa Naksi radijom, ostvaren je projekat – internet radio Crvena zvezda. Navijači će tako osim muzičkog programa moći da čuju ekskluzivne vesti, intervjue i emisije iz crveno-belog tima.

„Naksi radio nam je izašao u susret i pomogao nam da realizujemo projekat radio Crvena zvezda. Cilj nam je da povećamo obim sadržaja koji nudimo navijačima. Kao klub stalno težimo da povećamo mogućnosti koje pružamo onima koji vole Zvezdu. Nadamo se da će radio da postane veoma slušan, trudićemo se da vremenom postane sve bolji i bolji. Sem muzičkog dela, za koji je zaslužan Naksi radio, pružićemo intervjue sa igračima i članovima stručnog štaba, imaćemo mnogo emisija i trudićemo se da ponudimo mnogo zanimljivog sadržaja“, izjavio je Filip Sunturlić, direktor marketinga KK Crvena zvezda.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter