0
Domaći fudbal

Vermez miran, jer ima podršku

Objavljeno: 09.04.13 u 13:02

Partizan okupljanje, Teleoptik pocetka priprema za prolecni deo prvenstva 2012/2013 Beograd, Srbija

Osvojena samo dva boda u protekla tri kola izgleda su najviše pogodila navijače Partizana i sportsku javnost, dok oni najodgovorniji mirno čekaju naredni vikend. Trener Vladimir Vermezović kaže da su loši rezultati posledica blagog opuštanja posle +11 (pitanje je samo šta bi se dogodilo da su se mnogo opustili), dok sportski direktor Ljubiša Tumbaković kaže da stručni štab s Vermezom na čelu ima punu podršku.

„Imamo četiri boda viška i znam da bi mnogi voleli da su na našem mestu. Mi ćemo tu prednost sačuvati do kraja, možda je čak i uvećati i osvojiti titulu. U jednom trenutku smo imali plus 11, pa je došlo do blagog opuštanja, a protiv Vojvodine se videlo i koliko ovoj ekipi nedostaje kad igra bez kapitena Saše Ilića. Igračima ne zameram ništa, mada me jedino zabrinjava što se olako dobijaju kartoni, zbog čega fudbaleri propuštaju važne utakmice. Razgovarao sam s direktorom Tumbakovićem i analizirali smo igru protiv Novosađana, a isto ću uraditi i sutra s igračima. Mi nastavljamo naš put i uvereni smo u uspeh“ – rekao je Vermez.

Na trenerove reči nadovezao se sportski direktor Ljubiša Tumbaković.

„Turbulencija je bilo uvek, čak i kad sam ja bio trener, ali Partizan vode ozbiljni ljudi, koji znaju kako da rade svoj posao. Stručni štab ima puno poverenje, niti je od kada sam ja u klubu razmatrano o smeni trenera.“

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter