0
Evrokupovi

Ronaldo: Srećni smo zbog polufinala

Objavljeno: 09.04.13 u 23:59

real

Svašta je moglo da bude u Istanbulu na meču između Galatasaraja i Real Madirda. Naročito kod rezultata 3:1 za tursku ekipu. Međutim, kvalitet je na kraju isplivao i ekipa iz prestonice Španije je uspela da obezbedi plasman u polufinale Lige šampiona.

Trener Madriđana Žoze Murinjo izjavio je posle utakmice da nije mogao sebi da dozvoli da se nervira tokom meča.

„Nisam imao vremena da budem nervozan, jer sam na klupi, pa nisam mogao tako da se osećam. Moji igrači su psihički jaki i nisu igrali protiv 11 igrača, već protiv njih 50.000, što je izuzetno teško. U polufinalu smo i to je jedino važno“, zaključio je Murinjo.

Strelac dva gola za Real Kristijano Ronaldo bio je svestan da je ekipa vrlo lako mogla da se nađe u situaciji da strepi za plasman u narednu rundu takmičenja.

„Srećni smo zbog polufinala, a odigrali smo baš tešku utakmicu. Ovaj meč će nam poslužiti kao primer u budućnosti. Sami sebi smo zakomplikovali situaciju“, izjavio je Ronaldo nakon utakmice.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter