0
Evropske lige

Ronaldo najbolji, Kaka i Ilić omiljeni

Objavljeno: 09.04.13 u 16:16

Adem Ljajić

Uprkos sve češćim najavama koje stižu sa Ostvra u vezi sa eventualnim transferom Adema Ljajića iz Fiorentine u Everton srpski internacionalac ne želi još uvek da razmišlja od tome gde će da nastavi karijeru.

„Ugovor sa Fiorentinom mi ističe narednog leta i jedino o čemu sada razmišljam je to da sa svojim klubom izborim plasman u Ligu šampiona. O svemu ostalom ću da razmišljam tek kada se prvenstvo završi“ – rekao je Ljajić.

Fudbaler Fiorentine je bio gost jedne osnovne škole u Firenci gde je odgovara na pitanja učenika, a sve je zabeležio novinar „Gazete delo Sport“.

„Najbolji igrač na svetu je Kristijano Ronaldo, a moji omiljeni fudbaleri su Kaka i Saša Ilić iz Partizana. Fudbal sam počeo da treniram sa osam godina. Najdraži gol mi je onaj koji sam postigao protiv Lacija ove sezone. Nadam se da ćemo da se plasiramo u Ligu šampiona, a da li ćemo uspeti u tome to ćemo da vidimo“ – bili su Ademovi odgovori.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter