0
Košarka

Muta veruje u uspeh u Pioniru

Objavljeno: 09.04.13 u 14:59

Muta-Nikolic1

Košarkaši Radničkog u četvrtom kolu Superlige Srbije gostuju Crvenoj zvezdi, a njihov trener Miroslav Nikolić uprkos slabijim izdanjima njegovog tima veruje da Kragujevčani u Pioniru mogu do uspeha.

„Nismo u padu forme, to mi je najbitnije. Problem je bio u glavama, previše smo komotni bili protiv Mega Vizure. Da je bilo boljeg odnosa igrača prema igri pobedili bismo, kao što smo to uradili u prva dva kola jer imamo kvalitet za to. Očekujem da ćemo igrati mnogo bolje već protiv Zvezde i da ćemo u nastavku Superlige biti jače motivisana ekipa, poučili smo se u prošlom kolu kako ne treba. Ja verujem u ovaj tim. Imamo dobru sezonu za sobom, imamo kvalitet za trijumf u derbiju“, uverava popularni Muta.

„Možemo da pobedimo svaku ekipu i kod kuće i na strani. Sa Zvezdom smo odigrali puno utakmica pa nema tu nepoznanica. Igrači se dobro poznaju, navikli su jedni na druge. Radnički je dosta utakmica u gostima odigrao kako valja i pobedio. Svako svakog može da nadigra, to važi za celu sezonu, pa i mi Zvezdu u Pioniru. Igrali su i oni dosta otvorenih utakmica na domaćem terenu. Pobediće ko bude raspoloženiji za igru“.

Nikolić se zatim osvrnuo na početni učinak Beograđana u novoj sezoni Superlige.

„Zvezda je tim za najviši domet Superlige. Igrali su i u Evropi, imaju teške utakmice u sezoni, ali i njima se dešavao pad u pristupu. Kao i u ABA ligi, ni u domaćem prvenstvu nema otpisanih ekipa, svako želi da se dokaže. Pošto se njima desio poraz protiv Partizana, a mi smo izgubili bodove od Mege, i jednoj i drugoj ekipi nikako ne prijaju dva poraza u ranoj fazi Superlige, pa očekujem dobru utakmicu“, istakao je trener Radničkog koji pred ovaj duel nema problema oko sastava tima.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter