0
Košarka

FOTO: STARSPORT

Gašić: „Želimo novu pobedu“

Objavljeno: 09.04.13 u 15:17
FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Duško Vujošević će drugu utakmicu suspenzije odraditi u sredu kada košarkaši Partizana gostuju Slobodi u Užicu (19.30h), a ekipu će baš kao i u duelu sa Vojvodinom sa klupe da vodi Velimir Gašić. Crno-beli posle pune dve decenije gostuju u gradu na Đetinji i nema sumnje da će Veliki Park biti ispunjen do poslednjeg mesta.

„Posle sušnog perioda u košarkaškom smislu, Sloboda ima priliku da nakon dugo vremena ponovo igra sa najkvalitetnijim ekipama u Srbiji. Sve ono što su napravili ove godine i sam plasman u Superligu Srbije je za svaku pohvalu i igračima i upravi i stručnom štabu. Sigurno je da se njihove aspiracije ne završavaju samo učešćem u Superligi, već će učiniti sve da zabeleže što je moguće bolji rezultat. Oni su u prva tri kola zabeležili veoma značajnu pobedu protiv ekipe Metalca, i pokazali su da imaju ozbiljne aspiracije i za sam nastavak takmičenja. To je dovoljno dobar signal za nas da budemo svesni kakva nas meč čeka. Neophodan je maksimalan fokus na teren, koncentracija i mobilnost da bi se dobila utakmica“ – rekao je Gašić.

U osam dosadašnjih duela što u prvenstvu što u kupu Sloboda još uvek ne zna za pobedu protiv aktuelnog srpskog šampiona.

„Sloboda ima pravi domaći teren, u tom ambijentu sigurno njihovi igrači pružaju svoj maskimum, a naravno da je svakoj protivničkoj ekipi u takvoj atmosferi mnogo teže da igra. Mi ćemo nastojati da iskoristimo jedan dobar momenat u kom se tim nalazi, u usponu smo forme. Povrede i probleme koje smo imali u proteklom periodu, na kraju krajeva pokazalo se kroz ovih nekoliko utakmica da smo se i izborili sa tim, sada je na nama da nastojimo da sutra zabeležimo novu pobedu, što bi nam mnogo značilo u nastavku takmičenja, kako u Superligi, tako i u svim onim što nas čeka u narednom periodu“ – završio je pomoćni trener Partizana.

Crno-beli u prva tri kola Agroživ Superlige Srbije imaju maksimalan učinak, dok je Sloboda uz trijumf protiv Metalca upisala dva poraza.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter