0
Tenis

Dobro je – Novak lakše povređen

Objavljeno: 09.04.13 u 12:45

novak-djokovic-povreda

Povreda Novaka Đokovića, zadobijena na meču protiv Sema Kverijaa odigranog u okviru četvrtfinalna Dejvis kupa između SAD i Srbije, nije teže prirode pa će najbolji svetski teniser nakon nekoliko dana mirovanja moći da se vrati na teren. Najvažnije je da nema bitnijih oštećenja ligamenata zgloba desne noge.

„Najbolji teniser sveta završio je jutros sve neophodne preglede koji su pokazali da nema značajnog oštećenja ligamenata ni kapsule zgloba, već je reč je o jakom nategnuću zglobih struktura koje osim propisane terapije zahteva i strogo mirovanje narednih dana. U zavisnosti od toka oporavka bice doneta odluka o učescu na prvom narednom turniru u Monte Karlu“ – piše u saopštenju na zvaničnom sajtu Novaka Đokovića.

Srpski teniser je u prošle godine u Monte Karlu stigao do finala i trebalo bi da brani 600 ATP opena, ali u ovom trenutku je svakako daleko važnije da se potpuno oporavi za nastavak sezone.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter