1
Evropske lige

Zvezdino nesuđeno pojačanje razbilo Bragu

Objavljeno: 08.04.13 u 23:13

kelvin2

Sećate li se priče kako će Brazilac Kelvin doći na pozajmicu u Crvenu zvezdu? Od toga naravno nije bilo ništa, Kelvin je ostao u Portu, a večeras je sa dva gola presudio Bragi u derbi meču 25. kola šampionata Portugala.

Portu je pobeda bila neophodna kako bi održao korak sa Benfikom i ostao u trci za šampionskom titulom, a Braga je na Dragau prva došla do vođstva golom Alana u 23. minutu. Ipak, zmajevi su se vratili u 37. golom Džejmsa Rodrigeza, ali su navijači strepeli sve do samog finiša. Krenuli su u totalnu ofanzivu domaći, trener Pereira je uveo i Atsua i Kelvina (u 76. minutu zamenio je Luča), a to je urodilo plodom. U 83. minutu Kelvin donosi prednost ekipi Porta, a tri minuta kasnije Brazilac rešava meč svojim drugim golom.

Porto sada ima 63 boda i ostaje u trci sa Benfikom koja je lider sa 67 bodova, dok će BRaga do kraja šampionata pokušati da pretekne Psoš Fereiru na trećem mestu i opet dođe do mesta u kvalifikacijama za Ligu šampiona. Fereira sada ima +3 u odnosu na Bragu.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter