0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

Zadovoljni Dauda

Objavljeno: 08.04.13 u 19:35

 

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Abiola Dauda je postigao treći gol u dresu Crvene zvezde i doneo novi trijumf ekipi koju predvodi Rikardo Sa Pintu u Smederevu.

“Bilo je jako teško igrati fudbal na terenu koji nije bio dobar i pogodan za igru, i koji je pritom i mali. Bili smo, ipak, uporni i istrajni. Ja lično sam imao mnogo prilika da postignem gol, i jako sam srećan što sam uspeo da postignem pobednički pogodak i donesem ekipi nova tri boda. Bolji protivnik tokom čitavog toka meča smo bili mi. Imali smo mnogo šansi, rezultat je na kraju glasio 1:0 za nas, što je dovoljno za tri boda. To je jedino važno – pobeda.”

Crvena zvezda naredni meč igrati protiv Spartaka, a videćemo može li Dauda da nastavi seriju golova. Naravno, i Ognjen Mudrinski se nada povratku u formu, a crveno-beli žele da se osvete Spartaku za poraz u Subotici u prvom delu sezone. Sve to najavljuje odličan meč na Marakani sledećeg vikenda.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter