0
Evropske lige

FOTO:STARSPORT

Svaki meč je kao finale

Objavljeno: 08.04.13 u 18:41
FOTO:STARSPORT
FOTO:STARSPORT

Kapiten reprezentacije Srbije Branislav Ivanović, strelac pobedonosnog gola za Čelsi na meču sa Sanderlendom, rekao je danas da umor i „gust“ raspored utakmica ne mogu da budu opravdanje za eventualna slaba izdanja londonskog tima.

„Video sam da lopta dolazi, pokušao sam da reagujem najbolje što mogu i iskontrolišem sitauciju. Na kraju je lopta završila u mreži i srećan sam zbog toga“, kazao je Ivanović, a prenela agencija Tanjug.

Ivanoviću je to bio sedmi gol u sezoni, a peti u prvenstvu, što je njegov najbolji golgeterski učinak na Stamford Bridžu.

Fudbalere Čelsija već u četvrtak očekuje revanš meč četvrtfinala Lige Evrope sa ruskim Rubinom u Moskvi. U prvoj utakmici Čelsi je prošle nedelje u Londonu slavio sa 3:1.

„U ovom delu sezone broj utakmica zaista ne može da bude izgovor za ekipu. Svaki meč moramo da odigramo kao da je finale. Važno je da nastavimo u pobedničkom ritmu“, zaključio je Ivanović.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter