0
Evropske lige

FOTO:STARSPORT

Ignjovski i Subotić u idealnom timu

Objavljeno: 08.04.13 u 18:57
FOTO:STARSPORT
FOTO:STARSPORT

Fudbaleri Verdera iz Bremena prošlog vikenda su poraženi od Šalkea sa 2:0, ali je srpski reprezentativac Aleksandar Ignjovski uspeo da izbori mesto u najboljem timu 28. kola.

Po završetku svakog kola popularni „Kiker“ bira idealni tim, a Ignjovski je ovog puta nadmašio igrače rivalskih timova na poziciji levog beka.

Ignjovski je odigrao 78 minuta u porazu od tima iz Gelzenkirhena, a iako je bio najbolji u svojoj ekipi, nije mogao više da pomogne Verderu da stigne do boljeg rezultata.

U timu kola se uz Ignjovskog našao još jedan srpski fudbaler – Neven Subotić, koji je zauzeo takođe mesto u odbrani. Subotić je bio strelac u pobedi Borusije iz Dortmunda sa 4:2 nad Augsburgom, ali su se ’milioneri’ prošlog vikenda oprostili od titule koja je otišla u ruke Bajerna.

Idealni tim kola po izboru „Kikera“ je u formaciji 4-2-3-1, a uz Ignjovskog i Subotića u timu su se našli i golman Bajerna Manuel Nojer, Per Nilson (Nirnberg), Filip Lam (Bajern), Bastijan Švajnštajger (Bajern), Danijel Bajer (Augsburg), Mario Gece (Borusija Dortmund), Rafael (Šalke), Jonas Hofman (Borusija Dortmund) i Julijan Šiber (Borusija Dortmund).

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter