1
Domaći fudbal

Butorović za HotSport: Svaka čast Vermezu i Loli

Objavljeno: 08.04.13 u 10:58

butorovic

Vojvodina je u Humskoj ponizila Partizan, opasno zakuvala šampionsku trku u Jelen Superligi, a posle utakmice došlo je do manjeg sukoba između kapitena crno-belih Milana Smiljanića i Vladana Pavlovića iz novosadske ekipe. Strasti su smirivali ostali saigrači, a onda je na videlo izašao fer-plej.

O čemu se radi, za Hotsport.rs objašnjava predsednik Vojvodine Ratko Butorović.

„Strasti su bile uzavrele, Partizan je ušao u lošu seriju, ali mislim da ih je Vojvodina apsolutno zasluženo savladala. Pokazali smo da smo kvalitetniji od njih i drago mi je što prvenstvo opet postaje zanimljivo.

Po okončanju meča Pavlović i Smiljanić su ušli u blažu raspravu, ali na sreću nije bilo većih incidenata. Međutim, ono što je bilo posle toga, dokazuje da se stvari u srpskom fudbalu polako poravljaju.

Naime, posle meča Milan Smiljanić je ušao u našu svlačionicu, izvinio se Pavloviću, a potom svakom igraču Vojvodine ponaosob čestitao pobedu. Za njim isto to je učinio i trener Partizana Vladimir Vermezović. Pokazali su koliko su veliki“, kaže Bata Kankan i nastavlja:

„Ako želimo da budemo potpuno iskreni, ne zam da li bih ja ili neko iz Vojvodine, da smo od Partizana u Novom Sadu izgubili na ovaj način i u ovom trenutku uradio tako nešto. Upravo zbog toga, svako od nas može mnogo da nauči od Smiljanića i Vermezovića.

Prvi čovek Novosađana i pre utakmice je najvaljivao da će njegov tim pobediti, a u Humskoj se pokazalo da to nisu samo prazna obećanja.

„Tvrdim da Partizan i Vojvodina u ovom trenutku imaju najbolje ekipe u Srbiji, a mi smo pokazali da smo bolji od rivala. Takođe, ambijen u kojem je odigran meč bio je sjajan. Priznajem da fudbal možda nije bio prelep, ali su borbenost, zalaganje i tempo bili na evropskom nivou.

Utz to, na tribinama je bilo 15.00 ljudi, pa je sve izgledalo na svetski. Uz to, mora se odati priznanje i sudiji Miloradu Mažiću koji je sudio bez greške. Ne kažem to zato što smo dobili, već to zaista mislim“, završava Butorović.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter