0
Evropske lige

Negredo srušio i Bilbao

Objavljeno: 08.04.13 u 23:52

alvaro_negredo

U poslednjem meču 30. kola Primere Sevilja je savladala Atletik Bilbao sa 2:1 na Ramon Sančez Pichuan stadionu. Ponovo je sjajan bio Alvaro Negredo, koji je postigao oba gola za svoj tim.

Povela je Sevilja u 5. minutu kada je Rakitić proigrao Negreda, koji nije propustio priliku da dovede svoj tim u vođstvo. Mogla je Sevilja u prvom poluvremenu i do 2:0, ali nisu iskoristili svoje prilike, pa se Bilbao vratio u nastavku golom Gurpegija u 55. minutu. A navijačima Sevilje se smrklo pred očima kada je Fernando Navaro dobio crveni karton u 73. minutu… Međutim, Sevilja je igrala sa igračem manje svega sedam minuta, pošto je u 80. isključen Laport sa druge strane.

Sa po deset igrača na terenu bolje se snašla Sevilja i posle sjajne akcije i centaršuta Rejesa sa leve strane došla do drugog gola i pobede. Strelac naravno Alvaro Negredo, koji je postigao svoj 17. gol ove sezone.

Sevilja je sada na desetom mestu sa 41. bodom, dok je Bilbao ostao 14. sa samo 35 bodova. Razočaravajuća sezona za Baskijce…

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter