0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

Zvezda napada Smederevo (15:00)

Objavljeno: 07.04.13 u 12:28
FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Rikardo Sa Pintu ide na svoje prvo superligaško gostovanje. Portugalac ima dve pobede na Marakani i danas će protiv Smedereva (15.00) juriti svoju prvu pobedu na strani.

Crveno. – beli nemaju problema sa povredama i očekuje se da sastav koji Sa Pintu izvede bude isti onaj koji je započeo utakmicu protiv Hajduka iz Kule.

“Mi u svaku utakmicu ulazimo sa željom da pobedimo i sa mentalitetom koji dolikuje Crvenoj zvezdi. Smederevci mogu da budu opasni, a posebno me brinu informacije da je zbog stalne kiše poslednjih dana teren veoma loš i da će nam to predstavljati problem”, rekao je Sa Pintu u najavi ove utakmice.

Sa druge strane Smederevo čvrsto drži fenjer JSL, ali je tokom nedelje promenjen trener pa je sada na klupi „oklopnika“ Ljubomir Ristovski. Teško da će ova šok terapija dati rezutat baš na ovoj utakmici ali ipak hajde da sačekamo i vidimo.

Ukoliko crveno – beli ubeleže novi trijumf približiće se na samo 4 boda zaostatka za vodećim Partizanom koji svoju utakmcu 22. kola igra večeras na svom stadionu protiv Vojvodine od 19 sati.

Sastavi:

Smederevo: Živković, Atanacković, Opačina, Omega, Božić, Ristić, Osman, Radosavljević, Čukić, D. Živković, Sikimić

Crvena zvezda: Bajković, Mladenović, Spajić, Mikić, Vešović, Garido, Milijaš, Milunović, Kadu, Lazović, Dauda.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter