0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

Kraj: Partizan – Vojvodina 1:2 (Jojić 83′ – Oumaru 43′ Alivodić 56′)

Objavljeno: 07.04.13 u 19:01

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

 

95′ KRAJ UTAKMICE. Vojvodina je sasvim zaluženo pobedila u derbiju beogradski Partizan sa 1:2.

90′ +4 Mažić je utakmicu produžio četiri minuta i toliko je nade ostalo za crno – bele da mogu da stignu do izjednačenja. Izvršio je Vignjević još jednu izmenu kako bi potrošio malo vrmena i umesto Vranješa ušao je Kosović.

83′ GOOOOL 1:2! Miloš Jojić vraća nadu crno – belima. Odlično je igrač Partizana šutirao sa oko 20 metara, Supić se ispružio koliko je dugačak ali je lopta završila i donjem levom uglu njegovg gola.

78‘ Konačno šansa za Partizan posle duže vremena. Eliomar je u prostor posloa Kojića ovaj šutirao a Trajković izblokirao njegov šut. U istom minutu prvu izmenu izvršio je Vignjević, u igri je Poletanović umesto Kataija.

74‘ Žuti karton za Mitrovića posle simuliranja Mitrovića.

73‘ Poslednju izmenu večeras izvršio je Vermezović, umesto Luke na terenu je Ninković.

71‘ Vojvodina je uspela da smiri tempo igre, pa čak i u poslednjim minutima da preuzme inicijativu. čini se da je igrače Partizana presekao drugi gol gostiju jer od tada nisu stvorili pravu šansu sem šuta Jojića.

61‘ Sreća na strani Novosađana. Jojić šutira sa ivice kaznenog prostora, lopta je po zemlji prošla kroz šumu nogu i na kraju pogodila u stativu.

57‘ Odmah menja Vermezović. Umesto Šćepovića ulazi Kojić, a potom minut kasnije Brašanca menja Eliomar.

56′ GOOOOOL 0:2! Bomba Alivodića završava u mreži Partizana. Pogrešio je Pauljević, loše ispucao loptu, a Alivodić sa oko 30 metara maltene pocepao mrežu Stojkovića.

54‘ Pritisak Partizana raste. Nova šansa za crno – bele šutira ponovo Šćepović i ponovo odbrana Supića.

49‘ Šansa za Partiazan. Šutirao je iskosa sa leve strane sa oko 6 metara Šćepović ali je Supić odlično intervenisao.

46‘ Počelo je drugo poluvreme na stadionu Partizana. Vermezović se odlučio da ništa ne menja na poluvremenu, a nije bilo promena u stastavu ni kod Vojvodine.

45’+1 Poluvreme Dodali su gas crno – beli u poslednjim minutima prvog poluvremena, ali nije bilo promenene rezultata i na odmor se otišlo sa minimalnom prednošću Vojovdine 0:1.

43GOOOOL 0:1! Abubakar Oumaru dovodi Vojvodinu u vođstvo nakon što je sam sa oko trideset metara povukao loptu izdržao startove defanzivaca crno – belih a onda rutinsku savladao Stojkovića

41‘ Poništen gol Partizana zbog ofsajda u kome se našao Šćepović. Sasvim ispravna odluka sudije Mažića.

36‘ Protesti sa klupe Partizana. Đurić koji ima žuti karton je bio u kontaktu sa Motrovićem, Mažić je procenio da nema faula, a Vermozović burno reagovao na takvu sudijsku odluku.

34‘ Šansa za Vojvodinu. Pavlović je sačekao jedan centaršut sa desne strane i sa oko 12 metara zahvatio volej ali nije bio precizan.

31‘ žuti karton za Ostojića posle starta na sredini terena kada je sa leđa oborio Vranješa.

image

24‘ Prva ozbiljna šansa za crno – bele nakon kornera sa desne strane koji je izveo Brašanac, lopta je stigla do Mitrovića na oko 11 metara ovaj je šutirao po zemlji ali su defanzivci Vojvodine izblokirali ovaj udarac.

23‘ Čim se Vojvodina malo otvorila usledila je kontra crno – belih Šćepović je imao otvoren put ka golu Supića usledio je faul Đurića i žuti karton za igrača Vojvodine.

21‘ Prva veća gužva ispred gola Stojkovića. Konfuzne reakcije i jednih i drugih prouzrokovale su dosta nasumičnog napucavanja lopte, a na kraju je Pauljević bio taj koji je loptu poslao u aut.

15‘ Partizan ima inicijativu, dok je očigledna namera igrača Vovjvodine da iz kontra napada naprave nešto više, uglvnom pokušavajući preko Oumarua.

6‘ Početno ispitivanje snaga. Igra se uglavnom na sredini terena i još se ništa vredno pomena nije dogodilo na terenu.

1‘ Sudija Mažić označio je početak utakmice.

Derbi 22. Kola Jelen Suoerlige igra se na stadionu Partizana gde crno – beli dočekuju novosadsku Vojovdini.

Obe ekipe su u rezultatskoj krizi. partizan je dve utakmice zaredom odigrao nerešeno dok je Vojvodina u prošlom kolu poražena od OFK Beograda.

Crnom – beli će igrati bez kapitena Saše Ilića, dok Novosađani nemaju ozbiljnijih igračkih problema.

Partizan: Stojković – Pauljević, Ostojić, Ivanov, Lazevski – Smiljanić, Jojić, Brašanac, Luka – Šćepović, Mitrović

Vojvodina: Supić – Đurić, Radoja, Trajković, Vulićević, Pavlović – Vranješ, Alivodić, Ađuru, Katai – Oumaru

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter