0
Evropske lige

Remi u Firenci

Objavljeno: 07.04.13 u 14:51

adem

Lud meč na stadionu Artemio Franki. Milan je imao prednost od 2:0 ali su fudbaleri Fiorentine uspeli da se vrate u utakmicu i na kraju odigraju nerešeno 2:2 (0:1).

Nije utakmica dobro počela za izabranike Vićenca Montele, jer je bivši igrač „viole“ Roberto Montolivo doveo goste u vođstvo u 14. minutu igre.

Smenjivale su se od tog trenutka šanse na obe strane, probao je dva puta Jovetić sa jedne, a potom i Baloteli sa druge strane ali nije bilo promene rezulata.

Situacija za domaće postala je još teža kada je zbog „lakta“ u lice El Šaravija u 40. minutu direktan crveni karton dobio Nenad Tomović.

Rosoneri dupliraju prednost u 62. minutu golom Flaminija i tada se činilo da će gosti sa dva gola prednosti i igračem više odneti bodove iz Firence.

Međutim, prava fudblaska drama je tek sledila. Prvo je u 66. minutu otpisani reprezentativac Srbije Adem Ljajić nakon što je na njemu napravljen penal savladao Abijatija, da bi sedam minita kasnije ponovo bila dosuđena najstroža kazna za domaće a ovog puta golmana Milana savladao je Pizaro.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter