0
Ostali sportovi

FOTO: STARSPORT

Overavanje Danske vize

Objavljeno: 07.04.13 u 11:58
FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Poraz u Austriji sve je iznenadio, a večeras u Zrenjaninu će se videti da li su aktuelni osvajači srebrne medalje s poslednjeg Evropskog prvenstva iz tog meča nešto naučili. Da jesu, danas (18.30) će u Kristalnoj dvorani savladati istu selekciju s tri i više golova razlike i tako se iskupiti za taj jedan loš dan.

Ukoliko to ne urade, zakomplikovaće sebi život do iznemoglosti, ali nećemo da mračimo pre tekme. Verujemo u njih, baš kao što i oni veruju u sebe.

„Da smo kvalitetniji od Austrije to niko ne osporava, ali to mora da se dokaže na terenu. Ne smemo sebi da dozvolimo još jednu slabu partiju, a kako bismo to izbegli neophodno je da isporavimo greške iz poslednjih 20 minuta meča u Gracu.

Danas ćemo igrati pred našim navijačima, dvorana u Zrenjaninu će sigurno biti prepuna, što bi trebalo da nam bude vetar u leđa. Zbog svega toga, mogu da kažem da sam optimista i da verujem u pobedu“, kaže Marko Vujin.

Grupa 7
Srbija – Austrija    18.30
Rusija – BIH        14.00

tabela EP rukomet

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter