0
Dejvis kup

Obradović: Nema euforije

Objavljeno: 07.04.13 u 13:54

Obradovic i Djokovic

Selektor reprezentacije Srbije Bogdan Obradović naglašava da u ekipi nema euforije posle pobede u dublu i vođstva od 2:1 protiv SAD u četvrtfinalu Svetske grupe Dejvis Kupa.

„Vodimo sa 2:1 i u odlučujuće mečeve ulazimo bez euforije. Ima pritiska, ali sigurno da je veći kod Amerikanaca, oni gube, a prvi meč igra Novak, najbolji igrač sveta, sa vetrom u leđa koji je dobio od Bozoljca i Zimonjića“, izjavio je Obradović na konferenciji za medije.

Odluka da Zimonjić odigra u paru sa Bozoljcem bila je pun pogodak. Nenad je odigrao možda i najbolji meč u Dejvis Kupu, a Ilija je potpuno iznenadio Amerikance.

„Dosta smo razgovarali, analizirali, kako naći pravog partnera za Nenada, jer je do sada uvek dobijao umornog singl igrača sa kojim ne igra na turu. Bilo je teško napraviti kombinaciju za Nenada, ali ovog puta smo išli na kartu da se poštede Novak i Viktor. Ilija poslednjih meseci ozbiljno trenira, ima sjajan tim koji radi sa njim, a sa druge strane Nenad je već sa sedam različitih partnera pobeđivao braću Brajan i znao je šta treba da se radi“, rekao je Obradović.

Večeras su na programu odlučujući singl mečevi, a mi se nadamo da će već posle duela Novaka Đokovića i Sema Kverija Srbija obezbediti plasman u polufinale. Meč je zakazan za 20 sati, a posle njih na teren bi trebalo da istrče Viktor Troicki i Džon Izner.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter