0
Tenis

JJ: Nemam šta da izgubim

Objavljeno: 07.04.13 u 08:16

Jelena Jankovic

Srpska teniserka Jelena Janković vraća se u staru formu. Nakon polufinala u Majamiju, Džej Džej je uspela da stigne do finala u Čarlstonu gde će odmeriti snage sa najboljom teniserkom sveta Serenom Vilijams.

„Ona je najbolja teniserka sveta u ovom trenutku, igra jako dobro. U sjajnoj je formi i ona je favorit, bez obzira na rezultate prošle i ove godine“, izjavila je Jankovićeva nakon polufinala u kome je bila bolja od Fogele iz Švajcarske.

Iako je Serena veliki favorit naša teniserka će učiniti sve da dođe do 14. WTA titule u karijeri.

„Izlazim na teren sa idejom da odigram najbolje što umem i pokušam da pobedim. Nemam šta da izgubim, ovo je sjajna prilika. Finale je, ostale smo samo nas dve. Ne može bolje,“ rekla je Jelena.

U međusobnim duelima bolja je Serena, ali za samo jednu pobedu. U njihovom desetom okršaju Jankovićeva će pokušati da izjednači međusobni skor, a igra se na šljaci, na podlozi na kojoj je u poslednjem obračunu dve teniserke slavila Jelena u Rimu 2010. godine.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter