0
Domaći fudbal

Derbi posrnulih

Objavljeno: 07.04.13 u 12:51

VO-FK_NOVI_0007

Partizan je prvi, Voša je treća i večeras u Humskoj treba očekivati spektakl. To što obe ekipe u prošlom kolu nisu pobedile ne znači ništa, jer ovakvi mečevi ne trpe statistiku, izgovore i tradiciju. Jednostavno, izađeš i pokažeš šta znaš.

Crno-beli su donekle u boljoj situaciji jer igraju na domaćem terenu, ali ko može da garantuje da je to dovoljno za uspeh. Naravno niko.

„Vojvodina je odlična ekipa, koja je u prošlom kolu odmarala trojicu igrača i koja u Beograd dolazi da pobedi. Ipak, mi igramo na našem stadionu i sasvim je normalno što se nadamo uspehu, tim pre što očekujem veliku podršku s tribina“, kaže trener Partizana Vladimir Vermezović, koji neće moći da računa na suspendovanog kapitena Sašu Ilića.

S druge strane, Vojvodina nema problema s povredama i sastavom tima, jer se u ekipu vraćaju roviti, a trener Nebojša Vignjević se nada uspehu.

„Znamo gde idemo i protiv koga igramo. Partizan je aktuelni šampioni, trenutno ubedljivo vodeći tim na tabeli, ali ni mi nismo bez kvaliteta. Domaćin je, kao i mi, imao dva negativna rezultata u poslednja dva kola, pa će protiv nas tražiti priliku da se pred svojom publikom iskupi. Međutim, verujemo u sebe, optimisti smo i nadamo se uspehu“, kaže Vignjević.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter