0
Košarka

FOTO: STARSPORT

Zvezda na Konstantin od 12.30

Objavljeno: 06.04.13 u 13:57
FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Košarkaši Crvene zvezde Telekom u nedelju od 12.30 u praznom Pioniru dočekaće niški Konstantin. Usled kazne direktora lige Predraga Bojića, zbog incidenata na prethodnom meču sa Partizanom, crveno-beli će igrati bez prisustva publike.

Prvobitno je bilo određeno da će u trećem kolu Superlige Konstatin biti domaćin u Čairu, ali je zbog zauzetosti niške dvorane zamenjeno domaćinstvo.

„Spletom okolnosti igraćemo u atipčnom treminu i ambijentu i to daje određenu specifičnost ovom meču. S obzirom da će tribine biti prazne sigurno će trebati dosta mentalne snage i jake volje da se ekipa motiviše i u tom atipičnom terminu i uslovima odigra dobru utakmicu i zabeleži pobedu“ rekao je trener crveno – belih Vlada Vukoičić za klupski sajt.

On je takođe istako da je neophodno da igrači pokažu reakciju nakon poraza u derbiju protiv večitog rivala.

„Mi smo favoriti i od nas se očekuje pobeda, a zbog svega što sam naveo mi ćemo morati da odigramo veoma angažovano i oprezno, bez potcenjivanja protivnika. Pre svega, očekujem reakciju igrača posle poraza od Partizana. Svaka utakmica kad se izgubi izaziva reakciju, to se videlo na treningu kod svih igrača, ali očekujem da će to biti vidljivo i na utakmici.“ zaključio je Vukoičić

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter