0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

„Vratiće nam se protiv Zvezde“

Objavljeno: 06.04.13 u 15:47
FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Čuvar mreže Partizana Vladimir Stojković u osvrtu na prethodna dva kola domaćeg šampinata kada su crno – beli remizirali protiv Hajduka i Slobode, smatra da njegov tim nije imao sreće. I mada su isključivo zahvaljujući njegovim odbranama beograđani ostali neporaženi na tim utakmica (odbranio čiste zicere na samom kraju obe utakmice) Stojković kaže da će se uloženi trud sigurno vratiti na nekim sledećim mečevima.

„Neverovatno je kako smo dobro igrali u Kuli i Užicu, a nismo uspeli da pobedimo. Siguran sam da to mora da nam se vrati negde. Možda sada u nedelju protiv Vojvodine, možda u derbiju protiv Zvezde ili na nekoj trećoj utakmici, ali jednostavno mora. Na startu prolećnog dela sezone imali smo šest bodova više od najbližeg rivala, a posle šest odigranih kola imamo sedam. Dakle, čak smo i uvećali prednost “ kaže golman Partizana za list Kurir.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter