0
Evropske lige

Tri Murinjove želje

Objavljeno: 06.04.13 u 17:13

murinjo-lampard

Pre samo nekoliko dana izjavom da će se vratiti u klub koji je već vodio Žoze Murinjo je pokrenuo nagađanja ko bi to mogao da bude. Iz trke je otpao Inter, teško da je u pitanju Porto te je logičan zaključak da se radi o Čelsiju.

Ostvrski tabloidi se već sada bave spekulacijama u kom slučaju bi moglo da se desi da Portugalac ponovo dođe na Stamford Bridž. Kako tvrdi „Miror“ Murinjo je već postavio tri uslova. Prvi zahtev je astronomska godišnja plata od čak 12 miliona funti, drugi je ostanak Frenka Lamparda u klubu, a treći da se klub plasira u Ligu šampiona.

Podsećamo da su se vlasnik Čelsija Roman Abramovič i Žoze Murinjo rastali na ne baš prijateljski način 2007. godine, ali je u međuvremonu došlo do pomirenja pa bi Portugalac lako mogao ponovo da preuzme Čelsi i to umesto Rafaela Beniteza koji nikako ne može da pronađe zajednički jezik sa navijačima.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter