0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

Popaj stvarno najjači

Objavljeno: 06.04.13 u 17:57
FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Miloš Stojanović postigao sva tri gola u pobedi Jagodine nad Radom (3:0), a Novi Pazar identičnim rezultatom poražen od Donjeg Srema i dobio dva crvena kartona

Nije loše danas bilo na superligaškim terenima u Srbiji. Odigrano je pet tekmi, a postignuto je 14 golova, skoro pa tri po meču. Kako smo se nadali, dobro smo se udali.

Ovaj subotnji dan bez ikakve dileme obeležio je napadač Jagodine Miloš Popaj Stojanović. Čovek je sam pobedio građevinare. Dao je sva tri gola i počistio goste, poslavši ih na Banjicu.

Donji Srem je na svom stadionu u Pećincima, istim rezultatom počistio Novi Pazar, ali je meč završio s čak dva igrača više. U takvom razvoju događaja na terenu, nije se moglo ni očekivati ništa drugo u borbi dve ekipe koje se bore za opstanak. Pomenuta dva tima sad imaju isti broj bodova i do kraja će da se „kolju“ za opstanak.

Nakon fantastične serije ovog proleća Nišlije su danas morale da se pomire s porazom od ekipe BSK iz Borče. Jednostavno, Borčanci su bili bolji. A kad smo već kod Radničkog, da kažem da je onaj iz Kragujevca uspeo da preokrene rezultat i ostvari veoma značajnu pobedu u borbi za opstanak.

Za ostalo, sačekajte sutra. Ako su ove utakmice bile tako dobre, ove sutrašnje bi trebalo da budu prava poslastica.

JSL, rezultati 22. kola:

OFK Beograd  – Javor 1:1 (0:0)
Grbić 58′ – Radivojević 74′

Jagodina – Rad 3:0 (2:0)
Stojanović 12′, 25′, 90′

Donji Srem – Novi Pazar 3:0 (1:0)
Janković 38’p, Krunić 70′, Damjanović 81′

BSK – Radnički (N) 2:1 (1:0)
Živanović 21′, Rogač 84′ – Jovanović 53′

Spartak ZV – Radnički (K) 1:2 (1:0)
Šarac 15′ – Spalević 38′, Marić 83′

Nedelja, 7. april:
Smederevo C. zvezda 15.00h
Hajduk – Sloboda 15.30h
Partizan – Vojvodina 19.00h

tabela-22

Parovi 23. kola (13/14. april): C.zvezda – Spartak ZV, Radni~ki (K) – Smederevo, Radnicki (N) – Donji Srem, Novi Pazar – Jagodina, Rad – OFK Beograd, Javor – Partizan, Vojvodina – Sloboda Point.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter