0
Tenis

Čarlston za Jelenu

Objavljeno: 06.04.13 u 22:42

jelena-jankovic-roze

Jelena Janković će igrati u finalu turnira u Čarlstonu pošto je posle dosta muke u polufinalu savladala malo poznatu Švajcarkinju Stefani Fegele sa 2:1, po setovima 6:4, 6:7(6), 6:2, posle dva sata i devet minuta igre.

U prvom setu su viđena tri brejka, ali je Jelena imala jedan više na svom kontu što joj je donelo prednost. Spasila je Jankovićeva čak tri set lopte u drugom setu, ali četvrtu ipak nije pa je pobednika meča morao da odluči treći set u kojem je prva dva gema osvojila Fegele. Tada kao da se naljutila ionako nervozna srpska teniserka koja je nanizala sledećih šest gemova i tako došla do svog drugog ovosezonskog finala.

A tamo će se sastati sa Serenom Vilijams koja je u drugom polufinalu savladala sestru Venus sa ubedljivih 6:1, 6:2, za samo 55 minuta igre. Jankovićeva je tako došla do prilike da drugi put u karijeri osvoji turnir u Čarlstonu pošto joj je prvi put to pošlo od ruke 2007. godine.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter