0
Dejvis kup

Večeras počinje Dejvis kup obračun Srbije i SAD

Objavljeno: 05.04.13 u 10:12

davis-cup

Novak Đoković i Džon Izner većeras od 21.30 otvaraju četvrtfinalni duel Dejvis kupa između SAD i Srbije, a prvi reket sveta rekao je kako se nada da će se ponoviti 2010. godina kada je u prvom kolu Dejvis kupa reprezentacija Srbije pobedila SAD.

„Nismo mogli da utičemo na to ko će prvi izaći na teren, bio sam upoznat sa činjenicom da ću igrati protiv njega i spremao sam se za to. Biće nezgodno, težak meč, kao i Troickog protiv Kverija. Veliki je ulog u pitanju, četvrfinale Dejvis kupa. Igra se na njihovom terenu, 2010. godine smo igrali u Srbiji, nadam se da će sada biti isti rezultat“, rekao je Đoković posle žreba.

Na pitanje novinara u kakvoj formi dočekuje obaveze u reprezentaciji posle turneje po SAD, Đoković je rekao:

„Izgubio sam meč u Majamiju od Hasa kojio je igrao dobro, dok sam ja odigrao najgori meč u poslednje tri godine, ali to je sport, dešavaju se oscilacije. Nažalost imao sam loš dan, ali pozitivna stvar je da sam imao više vremena da se pripremim za duel sa SAD, družim sa kolegama i prijateljima iz reprezentacije i donesemo Srbiji pobedu“, dodao je Đoković.

Drugog dana takmičenja, u subotu od 21 sat na programu je dubl, gde će za Srbiju kako je najavljeno nastupiti Nenad Zimonjić i Ilija Bozoljac, dok će američki par činiti braća Majk i Bob Brajan, prenosi Tanjug.

Prvi meč trećeg dana počeće u nedelju od 20, a prema žrebu prvo će se sastati Kveri i Đoković, a zatim Izner i Troicki.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter