0
Ostali sportovi

FOTO: STARSPORT

Udovičić: Trofej Kupa Evrope želimo od početka sezone

Objavljeno: 05.04.13 u 19:39
FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Trener vaterpolista Radničkog Dejan Udovičić rekao je da njegov tim mora da igra još bolje ukoliko želi da osvoji trofej Kupa Evrope, prenela je agencija Tanjug.

Radnički je u prvom finalnom meču u Firenci savladao domaću Florenciju sa 8:4 i sutra u revanšu dočekije italijanskog predstavnika kod kuće.

„Pred nama je veoma važan susret, koji smo priželjkivali još od početka sezone. Ovo će biti velika prilika, kako za klub i grad, tako i za celokupan srpski sport, jer se ne dešava baš tako često da se neki naš tim plasira u finale jednog evropskog takmičenja“, izjavio je Udovičić.

On je upozorio da predstoji težak meč i da njegovi izabranici moraju da odigraju još bolje nego u Firenci, kako bi stigli do trofeja.

„Nijedan tim, ni u jednom sportu ne ulazi u utakmicu da bude poražen, pa tako ni Florencija, koja je skup izuzetno talentovanih igrača. Za njih je ovo veliki izazov, sigurno je da će zaigrati mnogo agresivnije, jer nemaju šta da izgube“, smatra trener Kragujevčana.

S obzirom da je osvajanje Kupa Evrope glavni ovosezonski cilj Radničkog, svi u kragujevačkom taboru su maksimalno mobilisani, pa su u bazen uskočili i „roviti“ igrači.

„U poslednjih nekoliko dana u pogon smo smo ubacili i igrače koji su imali zdravstvenih problema, jer je ovo za nas izuzetno važna utakmica u kojoj moramo da zaboravimo na sve probleme. Nastupićemo u punom sastavu i daćemo sve od sebe da pobedimo“, poručio je Udovičić.

Revanš meč finala Kupa Evrope između Radničkog i Florencije igra se u subotu od 20 sati pred rasprodatim tribinama zatvorenog bazena Sportskog centra „Park“ u Kragujevcu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter