0
Fudbal

FOTO:STARSPORT

Tole za SOS: Miha je pričao o Brazilu, a ne ja

Objavljeno: 05.04.13 u 10:31
FOTO:STARSPORT
FOTO:STARSPORT

Da li je došlo vreme da predsednik FSS Tomislav Karadžić počne da „pere ruke“ od selektora Siniše Mihajlovića? Naime prvi čovek srpskog fudbala izjavio je gostujući na SOS kanalu sledeće:

„Mihajlović je govorio da ćemo se plasirati na Svetsko prvenstvo, a ne ja. Siniši ne zameram ništa. On ima apsolutno pravo da bira reprezentartivce. Na predstojećem Izvršnom odboru ćemo analizirati njegov rad. Ilija Petković je bio najkorektniji selektor sa kojim sam sarađivao, ali i Siniša može i ume da objasni šta je i zašto uradio.“ rekao je Karadžić.

Sudeći po tome što je izjavio predsednik Saveza može se sa pravom reći da on i selektor nisu baš imali usklađene ciljeve, međutim to Karadžića ne oslobađa odgovornosti za sve što se dešava sa reprezentacijiom, pa tako i vezano za plasman u Brazil.

Sada ostaje da se vidi da li će se na relaciji predsednik – selektor pojaviti sukob, možda sličan onom koji je Karadžić imao sa Radomirom Antićem. U svakom slučaju ne bi bio prvi put.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter