0
Evropske lige

Predsednik Valensije se povukao

Objavljeno: 05.04.13 u 22:18

Manuel-Llorente

Predsednik fudbalskog kluba Valensija Manuel Ljorente podneo je ostavku na to mesto. Kao glavni razlog njegovog odlaska navodi se finansijska kriza u klubu sa Mestalje.

„Ovo je veoma težak dan. Poslednje četiri godine su bile veoma napete. Uložio sam sebe i svoju porodicu u ovo i zaista je veoma teško biti ovde sa vama i 550 miliona evra duga“, izjavio je Ljorente na konferenciji za medije.

Klupski čelnici imenovali su Federika Varona za glavnog finansijera Valensije, a da li će on preuzeti ulogu prvog čoveka kluba pokazaće naredni period.

„Izgledalo je kao da sam ja hteo da budem prepreka za dolazak Varone, pa sam doneo odluku da se povučem. Ako moj odlazak pomaže Valensiji da gradi novo budućnost, neka bude tako, voleo bih da bude tako. Klub je najvažniji“, zaključuje Ljorente.

Valensija se trenutno nalazi na 6. mestu španske Primere sa samo dva boda manje od četvrtog Real Sosijedada i mesta koje vodi u Ligu šampiona.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter