ilic-vukovic-rnic

Rukometaši Srbije pokušaće u nedelju da se revanširaju Austriji za poraz u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo 2014. Posle sramotno lošeg izdanja u Gracu, selektor Veselin Vuković je na pres konferenciji izrazio uverenje da će u Zrenjaninu njegovi puleni prikazati bolju igru.

“Nadam se da će u nedelju uveče dvorana biti puna, Zrenjanin je grad rukometa i očekujem dobru podršku za reprezentativce. Na utakmici sa Austrijom bilo je oko 4.000 ljudi, a navijanje je doprinelo da sudije promene kriterijum i da izgubimo. Analizirali smo celu utakmicu, i nadam se da u nedelju neće biti grešaka”, izjavio je Veselin Vuković.


Reprezentativci Srbije i Austrije imaju po dve pobede i jedan poraz, ali su Austrijanci trenutno prvi u grupi zbog bolje gol razlike.

“Spremamo se za revanš utakmicu protiv Austrije, imamo igru, kvalitetnu ekipu i mislim da neće biti problema i da ćemo se plasirati na EP 2014”, rekao je Momir Ilić, kapiten reprezentacije i jedina svetla tačka na meču u sredu.

“Sigurno će nas čekati teška utakmica. Očekujemo punu dvoranu, dobru podršku sa tribina i da ćemo napraviti veliki korak ka EP”, dodao je bek Momir Rnić koji je nekad bio ljubimac zrenjaninske publike.