0
Košarka

FOTO:STARSPORT

Manipulisanje i skretanje pažnje

Objavljeno: 05.04.13 u 14:40
FOTO:STARSPORT
FOTO:STARSPORT

Trener košarkaša Partizana Duško Vujošević rekao je  da potenciranje njegovog sukoba sa sudijom Urošem Obrkneževićem predstavlja manipulaciju i skretanje pažnje sa dobre igre i pobede Partizana nad Crvenom zvezdom.

„Javnost mora da shvati da stvari ne mogu da se vade van konteksta. Posle meča nisam bio zadovoljan suđenjem, ali nisam želeo to da potenciram. Bilo je nekoliko problematičnih situacija, iako znam da nije lako voditi utakmice kao što su derbiji. Pre svega, mislim da Bertans nije bio dovoljno zaštićen“, rekao je Vujošević, a prenosi Tanjug.

On je naveo da su mu zasmetale sudijske odluke ličnih grešaka za francuskog plejmejkera Lea Vestermana, kao i činjenica da prilikom koškanja igrača dva tima nisu isključeni košarkaši Zvezde koji su sa klupe utrčali na teren.

„U pravilniku lepo piše da niko od igrača sa klupe ne sme da kroči na teren. Ja sam prilikom pomenutog incidenta ušao da sklonim košarkaše Partizana i da pokušam da smirim situaciju. Tehnička koju sam dobio verovatno je bila zaslužena, ali je onda trebalo da bude takvih sankcija i za protivnika“, rekao je Vujošević.

On je naveo i da mu smeta što sada javnost više priča o njegovom povlačenju za dres sudije, a pritom se zaboravlja na incident u kojem ga je jedan novinar pogodio loptom.

„Strašno me pogađaju situacije koje imaju predigre van terena“, rekao je trener crno-belih košarkaša.

On je dodao da se pomalo i preteralo sa nekim reakcijama u vezi sa incidentom u kojem je učestvovao pomenuti novinar.

„Stvarno mislim da se donekle i preteralo jer su se pojavile pretnje, a neko je čak objavio i njegovu adresu. Čovek je pogrešio, izvinio se i ja sam to prihvatio“, rekao je Vujošević.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter