0
Ostali sportovi

Vuković krivi sudije za poraz

Objavljeno: 04.04.13 u 15:34

veselin-vukovic

Po povratku u Srbiju selektor rukometne reprezentacije Srbije Veselin Vuković izneo je utiske o prvom meču protiv Austrije u kvalifikacijama za plasman na Evropsko prvenstvo u Danskoj, u kojoj su aktuelni evropski vicešampioni pretrpeli neočekivan poraz. Selektor je ujedno iskoristio priliku da najavi revanš Austrijancima, sa kojima će se „orlovi“ ponovo sastati u nedelju, 7. aprila u Zrenjaninu.

„Imamo priliku da se revanširamo reprezentaciji Austrije već u nedelju. Polažem sve nade u to, i verujem da će ovaj sastav u tome uspeti. Poraz svakako nije bio planiran, poremetila su nas isključenja, odbrana u zadnjih 12 minuta, kao i suđenje. Za pobedu nam je potrebno više od dva raspoložena igrača, to nam je u ovom trenutku najbitnije, kako bismo mirni sačekali jun“ – rekao je Vuković.

Mi ćemo na sve ovo samo dodati da drugoplasirani sa prethodnog Prvenstva Evrope ni u kom slučaju ne bi smeo da ističe u prvi plan delioce pravde jer koliko god da su oni loše odradili svoj deo posla naša reprezentacija nije sebi smela da dozvoli luksuz da izgubi od selekcije poput Austrije.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter