0
Košarka

Vukoičić: „Nedostajalo nam je energije“

Objavljeno: 04.04.13 u 00:14

vukoicic-rakocevic-zvezda-partizan-starsport

Posle tri uzastopne pobede nad večitim rivalom, Crvena zvezda je poražena od Partizana u drugom kolu Agroživ super lige (67:77). Crveno-belima su falile koncentracija i borbenost koji su ih krasile u većini dosadašnjih utakmica. Trener crveno-belih, Vlada Vukoičić je, nakon čestitki protivniku na zasluženom trijumfu, pričao o glavnom utisku sa meča.

„Moj glavni utisak se odnosi ne odnosi samo na taktiku, u smislu kako smo rešavali napadačke i odbrambene situacije, nego se odnosi na energiju koju smo imali samo na početku. Ni to nije bilo savršeno, a pri rezultatu 17:11 naš tim je prestao da igra. Partizan je igrao sa mnogo više borbenosti, kako timske tako i individualne. Svi igrači su im  pružili svoj maksimum, što naši nisu uradili. Moramo da nađemo odgovor zašto je to bilo tako. Možda zbog atmosfere da smo favoriti i zbog prethodnih rezultata“ – konstatovao je Vukoičić, pre nego što je nastavio sa analizom utakmice:

„Dosta momenata je moglo da bude ključno i bitno. Kad pogledamo procente šuta za jedan i tri poena, jasno je da su oni ovako niski u jednom delu zbog zasluga odbrane Partizana, ali u mnogo većem zbog naše nedovoljne koncentracije i odsustva sa utakmice. Rezultat je u većem delu meča bio na strani Partizana. Mogli smo makar da ublažimo poraz, ali i tada smo odreagovali previše emotivno i bez smirenosti“ – zaključio je mladi stručnjak.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter