0
Košarka

FOTO: STARSPORT

Vujošević: „Skinuli smo veliki skalp“

Objavljeno: 04.04.13 u 00:05
FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Duško Vujošević, trener Partizana, na konferenciji za medije posle pobede nad Crvenom zvezdom u meču 2. kola Košarkaške Superlige Srbije istakao je da je u pitanju veliki trijumf njegovog tima pošto je večiti rival sastavio ozbioljnu ekipu.

„Rekao sam i pre utakmice da će ovo biti samo jedan u nizu neših međusobnih duela i da je moguće da možemo da pobedimo. Upravo to se i desilo. Naš protivnik je imao prednost pošto je igrao pred svojim navijačima, a mi imamo dodatni nedostatak u vidu manjka finansija što nas sprečava da se ravnopravno takmičimo, ali ovi momci to nadoknađuju velikom željom. Biće još utakmica između Partizana i Zvezde ove godine. Čestitam Zvezdi koja je ove godine sastavila ozbiljan tim i kada takvoj ekipi uzmete skalp to je velika stvar“ – rekao je Vujošević.

Odluka da u ekipi Partizana ostane Žofri Lovernj i da se crno-beli zahvale na saradnji Druu Gordonu pokazala se ispravnom pošto je Francuz bio jedan od najboljih aktera derbija.

„Lovernj može i bolje od ovog večeras. On je momak totalno posvećen košarci i ima potrebu da dobro igra. Spreman je da trenira više od ostalih, podređuje se ekipi, svako bi ga poželeo u ekipi i tek će razviti svoj potencijal“ – objasnio je trener Partizana.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter