0
Evropske lige

Terim: Sudija se uplašio Real Madrida

Objavljeno: 04.04.13 u 09:21

image
Fudbaleri Galatasaraja izgubili su utakmicu na Santjago Bernabeu od Real Madrida rezultatom 3:0. Ovo je bila prva utakmica četvrtfinala Lige šampiona i očigledno je da fudbaleri Galatasaraja posle ove utakmice imaju minimalne šanse da se plasiraju u polufinale. Trener turskog kluba je imao zamerke na suđenje.

„U ovoj fazi takmičenja nismo sebi smeli da dopustimo ovako očigledne greške, koje smo imali kod prvog i drugog gola. Kasnije nismo iskoristili šanse. Ne želim da komentarišem suđenje jer to nikada ne radim“, rekao je Terim, pa zatim dodao, jer očigledno nije mogao da ćuti:

„Na sudiju je očigledno uticalo ime Real Madrida i nije ima hrabrosti da upotrebi pištaljku u određenim situacijama. Svi su videli kako je Serhio Ramos startovao nad Burakom Jilmazom, sem sudije. Sada ne može ništa više da se učini“, rekao je trener turskog Galatasaraja Fatih Terim.

On je pohvalio igrače Real Madrida.

„Vidi se razlika u klasi između igrača ova dva kluba. Moji igrači su makar pokušali“, zaključio je Terim.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter