2
Košarka

FOTO:STARSPORT

Sve u žaru borbe

Objavljeno: 04.04.13 u 09:59
FOTO:STARSPORT
FOTO:STARSPORT

Incedent koji se dogodio u poslednjoj četvrtini derbija izmedju Crvene zvezde i Partizana u kome su crno – beli slavili sa 77:67 mnoge je u tomom momentu uplašio da situacija ne terenu mogla da se totalno otkrgne kontroli. Na svu sreću to se nije dogodilo, a vinovnici incidenta su posle meča smirili strasti i konstatovali de je svo to bilo u žaru borbe.

„Tokom čitave utakmice bilo je nekih udaraca koje sudije nisu sankcionisale. Na kraju se sve pretvorilo u tuču, ali i to se nekad dešava na velikim utakmicama“ rekao je igrač Partizana Davis Bertans.

Sa druge Zvezdino krilo Branko Lazić koji je bio učesnik incidenta sa Bertansom pomalo je ironično prokomentarisao situaciju

„Ajde da kažemo da me je slučajno udario“ bio je komentar Lazića

0
0

2 Komentara

  1. Covek je tamo bio kao navijac i sam je to rekao. Daleko od toga da ga branim, jer je on sramota za novinarsku profesiju zbog nekih sasvim drugih razloga, a ovo je samo dokaz njegove nekulture i bahatosti

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter