0
Domaći fudbal

Partizan na +7

Objavljeno: 04.04.13 u 18:04

scepovic-sloboda-partizan

Fudbaleri Partizana su na drugom uzastopnom gostovanju ostali bez celog plena jer su u Užicu protiv Slobode odigrali 0:0.

Tako su crno – beli sa + 11 stigli na + 7 na tabeli u ondosu na Crvenu zvezdu, pa se sa pravom može reći da prvenstvena trka makar malo postaje zanimljivija.

„Imali smo dosta šansi ali lopta nije htela u gol.  Za tri dana imamo novu utakmicu. Nama je definitivno do kraja svaka utakmica derbi, a danas nam se nije dalo“ rekao je Vermezović, dok je trener domaćih Stamenković dodao:

„Zasluženo smo osvojili bod. Obe ekipe su imale šanse da dođu do pogodka, ali ni Partizan, ni mi nismo iskoristili te prilike“.

Konačno lepo vreme i lep ambijent u Užicu nije nažalost doneo veću želju za nadigravanjem, pa je prvo poluvrmene bilo vrlo siromašno pa sem par poluprilika na obe strane nije viđeno ništa više.

Nažalost po ljubitelje fudbala ni drugi deo igre nije doneo promenu na terenu, a vredne pomena su šansa Ilića za goste i kolosalna prilika za Slobodu koju u 72. minutu nije iskoristio Pejović kada je jedan na jedan loptu poslao u istrčalog Stojkovića.

Sudija Glođović odlučio se da pet minuta produži utakmicu, ali u toj nadoknadi nije bilo izglednih prilika ni na jednoj strani.

Sloboda: Ranković, Lovrić, Vasilić, Knežević, Pilipović, Purić, Pejović, Gojković, Purić, Tijago, Ranđelović.

Partizan: Stojković, Miljković, Ostojić, Ivanov, Stanković, Smiljanić, Brašanac, Ilić, Luka, Šćepović, Mitrović.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter