0
Fudbal

Liverpul bi da vrati Toresa

Objavljeno: 04.04.13 u 15:53

tores-liverpul

Uprkos pretpostavkama da bi na leto moglo da dođe do trampe između Čelsija i Atletika iz Madrida prema kojoj bi put Londona krenuo Radamel Falako, a u suprotnom pravcu Fernando Tores, engleski mediji tvrde da bi Liverpul mogao da pokvari posao jer želi da vrati u svoje redove „El Ninja“.

Prisetimo se da je Tores u zimskom prelaznom roku 2011. godine za ogromnih 50 miliona funti prešao upravo iz Liverpula u Čelsi, ali u londonskom klubu nije bio ni senka onog igrača koji je blistao u dresu „crvenih“.

Postavlja se samo pitanje kako bi navijači Liverpula dočekali Španca koji je u tom klubu imao ststus božanstva sve dok nije odlučio da pređe u redove velikog rivala. Te zime smo gledali video snimake u kojima pristalice jednog od najvećih evropskih klubove pale dresove sa Toresovim imenom, ali vreme leči sve rane pa bi i ovu mogao da zaceli pogotovo ako bi u špicu napada Liverpula zaigrao tandem Suarez-Tores.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter