0
Fudbal

Gvardiola želi Savića u Bajernu

Objavljeno: 04.04.13 u 14:08

stefan-savic

Crnogorski reprezentativac i nekadašnji igrač Partizana Stefan Savić jedna od glavnih meta Pepa Gvardiole, novog trenera Bajerna, u narednom prelaznom roku. Španac je odlučio da podmladi zadnju liniju timu i u tu svrhu traži mladog, ali sa druge strane dovoljno iskusnog centarhalfa pa je prema italijanskim medijima izbor pao na Savića.

Iako tek 22-godišnjak iza Savića su dve sezone u dve najjače evropske lige, pošto je prethodnu takmičarsku godinu prveo u Mančester Sitiju, a ove nastupa i to vrlo dobro u Fiorentini. Posle duela sa premijerligaškim i napadačima koji nastupaju u Seriji A, za Savića će biti „mačiji kašalj“ da izađe na kraj sa centarforovima u Bundesligi.

Međutim, Bavarcima više nije primarni cilj da osvoje još jednu „salataru“ u nizu već su dovođenjem Gvardiole želeli da postanu permamentna opasnost za najjače evropske klubove u borbi za pehar Lige šampiona.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter