0
Domaći fudbal

Zvezda čeka Kuljanje, crno – beli u Užicu

Objavljeno: 03.04.13 u 09:04

image

Danas i sutra na programu su sve utakmice 21. kola Jelen Superlige. Posle prethodnog kola bodovna razlika između vodećeg Partizana i najbližih pratioca Crvene zvezde i Vojvodine sada iznosi 9 bodova što je dva manje nego pre, pa ako je to razlog za nadu u neizvesniju borbu za sam vrh onda će nam biti zanimljivo.

Međutim aktuleni šampion svoju utakmicu u Užicu protiv Slobode igra sutra pa će ovo biti prilika da mu se konkurenti za sam vrh barem na kratko približe na 6 bodova.

Interesantija je ipak u ovom trenutku borba za drugu pozociju. Crveno – beli i Novosađani su poravnati po broju bodova (41), a oba tima su danas domaćini.

Vojvodina od 15 sati dočekuje Kup rivala OFK Beograd, dok Crevna zvezda treba od 17.30 da ugosti Hajduk iz Kul koji je u prošlom kolu otkinuo dva boda crno – belima.

Treba očekivati i uzbudljiv okršaj u Ivanjici gde Javor posle kiksa protiv donjeg Srema dočekuje Jagodinu, a zanimljivo bi moglo da bude i u Nišu gde će Radnički ugostiti subotičkia Spartak.

Parovi 21. kola Jelen Superlige

Od 15 časova:
Rad – Donji Srem
Radnički 1923 – Smederevo
Radnički (N) – Spartak ZV
Novi Pazar – BSK
Javor – Jagodina
Vojvodina – OFK Beograd
Od 17.30:
Crvena zvezda – Hajduk
Četvrtak:
Od 16.00:
Sloboda Point – Partizan

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter