0
Fudbal

Rišairo Živković među „orlovima“?

Objavljeno: 03.04.13 u 20:02

risairo-zivkovic

Direktor mlađih fudbalskih reprezentacija Srbije, Mitar Mrkela, potvrdio je pisanje Kurira da bi tamnoputi igrač Groningena Rišairo Živković uskoro mogao da zaigra za mlađe selekcije naše zemlje.

„Živković je želeo da igra za kadetsku selekciju na predstojećem Evropskom prvenstvu, ali kako se nismo plasirali postoji mogućnost da zaigra za godinu dana stariju selekciju koju vodi Veljko Paunović. Pričali smo sa Živkovićem i pomažemo mu da dobije srpsko državljanstvo“ – rekao je Mrkela za „Sportski žurnal“ potvrdivši da su 16-godišnjeg napadača gledali uživo Savo Milošević i on.

Rišairo Živković je dete iz mešovitog braka, otac mu je sa Holandskih Antila, a majka mu je Srpkinja i u nekoliko navrata je isticao da bi voleo da igra za našu reprezentaciju. Sada je sve na diplomatskim sposobnostima zaposlenih u FSS pošto se za Živkovića interesuju i Holanđani koji su ga uvrstili na širi spisak.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter