0
Ostali sportovi

Olivera Jevtić učestvuje na Beogradskom maratonu

Objavljeno: 03.04.13 u 18:19

jevtic-olivera-starsport

Organizatori 26. Beogradskog maratona obelodanili su da će se 21. aprila na startu trke pojaviti srpski reprezentativci Olivera Jevtić, Ana Subotić i Darko Živanović. Jevtićeva će učestvovati u maratonskoj trci (42.195m), dok će se Subotićeva i Živković takmičiti na upola kraćoj stazi.

Olivera Jevtić je već 11 puta učestvovala na Beogradskom maratonu, devet puta se takmičila u polumaratonu i zabeležila sedam pobeda, dok je u jedinom pojavljivanju u glavnoj trci ostvarila trijumf (2007. godine – 2:35,46). Srpska atletičarka je i dalje rekorderka polumaratona sa vremenom 1:11,41.

Takođe je saopšteno da se priprema za Beogradski maraton privode kraju i da vlada do sada neviđeno interesovanje takmičara iz inostranstva. Organizatori tvrde da je već sada prijavljeno dvostruko više takmičara nego prošle godine, a svi zainteresovani imaju priliku da se do 10. aprila prijave za trku.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter