0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

Odlični Dauda i pobeda Zvezde

Objavljeno: 03.04.13 u 19:31
FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Fudbaleri Crvene zvezde pobedili su u utakmici 21. kola na svom stadionu pred oko 7000 gledalaca kulski Hajduk sa 3:0 (1:0).

Odličnu igru prikazao je Abiola Dauda koji sa dva gola u 13. i 49. minutu, kao i par majstorskih poteza uključujući i šut kada je lopta završila na prečki gola gostiju zaslužio epitet najboljeg igrača utakmice.

Crveno – bele može da raduje i probuđeni Darko Lazović koji je kao i Dauda imao nekoliko sjajnih poteza, a postigao je i treći gol na utakmici u 55. minutu.

„Bilo je potrebno vremena da krenemo sa igrom, ali onda so dali gol i igralo se lakše. Na kraju je sve dobro. Ovo je lud ambijent i totolno je neverovatno igrati u ovom ambijentu“ rekao je Dauda posle utakmice.

Hajduk koji je u prethodnom kolu otkinuo bodove Partizanu na Marakani nije bio u mogućnosti da pruži ozbiljan otpor Beograđanima iako su pre svega u drugom poluvremnu stvorila par finih šansi.

Čini se da je Rikardo Sa Pintu uspeo da trgne igrače iz letargije i učini igru crveno – belih znatno mirnijom, tečnijom i što je najvažnije efikasnijom.

Takođe pristalice Zvezde treba da raduje činjenica da je odbrana i posle ove utakmice nije primila gol, a na tarenu je posle duže vremena bio i Nikola Maksimović koji je u drugom delu igre zameni Spajića.

Crveno- beli sada imaju 6 bodova manje od Partizana koji ima utakmicu manja jer ga sutra očekuje gostovanje u Užicu protiv Slobode.

CRVENA ZVEZDA: Bajković, Vešović, Mikić, Spajić (66. Maksimović), Mladenović, Garido, Milijaš (61. Mijailović), Lazović, Kadu, Milunović, Dauda.
HAJDUK: Brać, Cvetković, Grozdić, Vuković, Crnoglavac, Varga (52. Sekulić), Čavrić (57. Kiš), Tabi (65. Rusmir), Tošić, L. Veselinović, Jevtović.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter