0
Košarka

FOTO: starsport

Vukoičić: „Svaki derbi je bitan“

Objavljeno: 02.04.13 u 14:48
FOTO: starsport
FOTO: starsport

Trener košarkaša Crvene zvezde, Vlada Vukoičić, rekao je pred duel sa Partizanom da je svaki „večiti derbi“ bitan i da samo na papiru nema veći rezultatski značaj.

„Dobro se poznajemo tako da tajni nema i iznenađenja ne može da bude.Svaki derbi je priča za sebe i donosi nešto novo, pa je to slučaj i sada. Tenzije su ovog puta možda malo manje jer je fokus na ABA ligi, ali naš cilj je da pobeđujemo i konačno osvojimo šampionsku titulu“, kazao je trener Zvezde i nastavio:

„Iako u takmičarskom smislu meč nema veći značaj, može da bude veoma bitan za neke druge stvari. kao što je prednost domaćeg terena u plej-ofu. Imaćemo podršku publike, dobili smo pethodna tri meča ove sezone, ali to ne mora ništa da znači jer sve to pada u vodu kada počne utakmica“.

Vukoičić se osvrnuo na protivnika rekavši da je to ekipa u usponu.

„Mladi igrači Partizana polako sazrevaju i dobijaju na iskustvu. Najjači aduti su im skok i brzina, a mi tome moramo da se prilagodimo. Ipak, i mi imamo kvalitete koji će zadati probleme protivniku“, poručio je Vukoičić.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter